Meest gestelde vragen

 

op deze pagina vindt u een verzameling van de meest gestelde vragen. Mocht deze pagina nog steeds niet het antwoord op uw vraag geven, kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Zoals onze naam al doet verklappen verhuren wij marktkramen. Dit doen wij voornamelijk rond de kerstperiode, waarbij onze kramen veelal gebruikt worden bij kerstmarkten, maar ook op andere events kunt u een kraam vinden van marktkraam-huren.nl. Denk bijvoorbeeld aan beurzen of braderieën

Een kort en duidelijk antwoord: ja! Wij maken de kramen zelf en letten hierbij op het gebruiksgemak. U kunt zonder enige moeite een marktkraam in elkaar zetten

Een kerstkraam is echt een kraam die u misschien wel kent van de markt. Een kersthuisje daarentegen heeft het traditionele look and feel zoals je dat gewend bent van andere kerstmarkten. Opgebouwd vanuit geïmpregneerd hout en voorzien van houten luik en deur, zijn onze kersthuisjes volledig afgesloten. Hierdoor blijft de warmte binnen en staat de standhouder uit de kou. De oppervlakte van kersthuisjes zijn in tegenstelling tot kerstkramen een stuk forser van maat, zowel in hoogte, breedte als lengte. 

Bij marktkraam-huren.nl kunt u alleen een kerstkraam huren.

Natuurlijk willen wij weten hoeveel marktkramen u bij ons wilt weten. Daarnaast willen wij weten of u gebruik wilt maken van onze haal- en brengservice of dat u ze zelf komt ophalen. Met deze informatie gaan wij aan de slag en stellen wij voor u een persoonlijke offerte op. Deze ontvangt u binnen 48 uur in uw mailbox.