MARKTKRAAM HUREN

Een  marktkraam is gemakkelijk op te bouwen en perfect om spullen uit te stallen. Geschikt voor elk evenement!

Een marktkraam huren voor uw event

Een marktkraam huren voor bijvoorbeeld een braderie of een rommelmarkt? Bij marktkraam-huren.nl huurt u binnen no-time een marktkraam voor een scherpe prijs! Het huren van een of meerdere marktkramen kan eenvoudig online via ons contactformulier. U kunt aangeven hoeveel marktkramen u nodig heeft en voor hoelang. Mochten wij uw aanvraag hebben ontvangen, dan ontvangt u binnen 48 uur een offerte op maat.

Voor binnen en buiten gebruik

Een marktkraam huren is ideaal voor rommelmarkten, braderieën, presentaties of infomarkten. Onze marktkramen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout. Hierdoor kunt u de marktkramen gebruiken voor zowel binnen- als voor buiten events.

0
Marktkramen
0
Events
0
klanten

Haal- en brengservice in heel Randstad

Wilt u een marktkraam huren? En woont u in Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen de gewenste aantal marktkramen naar op afgesproken datum naar uw markt. Wanneer uw markt is afgelopen komen wij de marktkramen weer ophalen. De kosten voor de haal- en brengservice is regio gebonden. Mocht u gebruik willen maken van onze haal- en brengservice, laat dan weten waar uw event wordt gehouden.

Gemakkelijk een marktkraam huren

Een marktkraam huren kunt u doen via ons contactformulier. Vul het gewenste aantal kerstkramen en uw  gegevens in, en  wij geven u binnen 48 uur een offerte op maat.