KERSTKRAAM HUREN

Maak je kerstmarkt compleet met onze sfeervolle kerstkramen

Sfeervolle kerstkraam huren

Warme chocolademelk, hartige snacks en genoeg kerstkramen waar je snuisterijen kunt kopen. Een kerstmarkt valt of staat met de juiste sfeer! Daarom zijn onze kerstkramen nostalgisch, sfeervol en uniek! De kerstkraam die u bij ons kunt huren zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit kan u zelf doen, of tegen een meerprijs door ons laten doen.

Geschikt voor elk kerst event

Of u nu een kerstmarkt wilt gaan organiseren voor een winkeliersvereniging of een kerstmarkt voor uw bedrijf. Wij hebben de oplossing waar u naar op zoek bent. Onze 65 kerstkramen zijn geïmpregneerd, en dus geschikt voor binnen en buiten. 

0
Kerstkramen
0
kerstmarkten
0
klanten

Haal- en brengservice in heel Randstad

Wilt u een kerstkraam huren? En woont u in Zuid-Holland, Noord-Holland of Utrecht? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij brengen de gewenste aantal kerstkramen naar op afgesproken datum naar uw kerstmarkt. Wanneer uw kerstmarkt is afgelopen komen wij de kerstkramen weer ophalen. De kosten voor de haal- en brengservice is regio gebonden. Mocht u gebruik willen maken van onze haal- en brengservice, laat dan weten waar uw event wordt gehouden.

Gemakkelijk een kerstkraam huren

Of u nu één kerstkraam wilt huren, of meerdere. Via ons contactformulier kunt u zeer gemakkelijk het gewenste aantal kerstkramen huren.Vul de gegevens voor het huren van een kerstkraam in en wij geven u binnen 48 uur een offerte op maat.